fbpx
het ontwerphuisje.
Branding
Branding

Ik help je graag met bouwen aan je merk

Ik help je graag met bouwen aan je merk

Ik help je graag met bouwen aan je merk

Branding

Huisstijl ontwikkelen

Jaag je net als ik je dromen na? Ik help je graag met het ontwikkelen van een uniek logo, het optimaliseren van je website en zelfs het ontwerpen van een complete huisstijl. Ik help je ervoor te zorgen dat potentiële klanten je eenvoudig online kunnen vinden. En zich direct thuis voelen bij jou! Zodat jij een vliegende start kunt maken.

Branding is tegenwoordig onmisbaar. Hoe onderscheid je je van de rest? Hoe bouw je je merk/ organisatie op?  Het doel van branding is het generen van naamsbekendheid. 

In nog bredere zin kunnen alle activiteiten en contacten met klanten worden beschouwd als branding. Elke vorm van interactie met je ( potentiele) klanten en het publiek bepalen immers de perceptie van jouw merk. Dus ook de uitstraling en look & feel van je merk is bepalend voor het gevoel dat jouw organisatie oproept.

Marketing voor starters

Mijn specialisatie ligt op het gebied van huisstijl ontwikkeling, zoals een logo dat perfect bij jou past, bijbehorende visitekaartjes, briefpapier, etc. Een unieke huisstijl dat perfect bij jou past is niet genoeg. Ook aan marketing ontkom je niet. Ik help je graag je vindbaarheid online te vergroten en het optimaliseren van je website.

Ebook downloaden

In dit ebook leer je de 3 stappen die je kunt doorlopen om een perfecte branding te creëren. Wil je ook een vliegende start creëren voor jou startende onderneming? Download dan hieronder mijn nieuwe ebook.

Interesse?

Denk je dat ik iets voor je kan betekenen en heb je interesse in een samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.
Sinds kort heb ik ook een logoshop! Hier kun je voor een heel betaalbare prijs premade logo’s eenvoudig aanschaffen. De logo’s worden slechts eenmaal verkocht, dus ze zijn exclusief. Na aanschaf ga ik voor je aan de slag en pas de naam en eventueel de kleuren aan. Binnen een week heb je je nieuwe persoonlijke logo!