fbpx
het ontwerphuisje.
Geboortekaartjes
Geboortekaartjes

Het meest bijzondere moment in je leven

Het meest bijzondere moment in je leven

Het meest bijzondere moment in je leven

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes op maat 

Van harte gefeliciteerd! Wat een bijzondere tijd gaan jullie tegemoet! Dit bijzondere moment moet gevierd worden met een bijzonder geboortekaartje. Ik help jullie hier graag mee. Vertel me jullie wensen en ik ga er mee aan de slag. Jullie ontvangen altijd een digitale proef met verschillende ontwerpen, zodat we samen het geboortekaartje kunnen finetunen. Maar hoe gaat het laten ontwerpen van een geboortekaartje precies in zijn werk? Lees hieronder het stappenplan. 

Stappenplan geboortekaartjes

Ben je geïnteresseerd in het laten ontwerpen van een uniek en persoonlijk geboortekaartje? Lees dan hieronder het geboortjekaartje ontwerpen in 9 stappen.

1. Offerte aanvragen
Via het contactformulier kun je eenvoudig een offerte aanvragen. Het werkt het snelste, als jullie mij direct zoveel mogelijk informatie sturen. Denk aan het formaat, papiersoort, aantal kaarten, inspiratie, etc. Binnen 3 werkdagen ontvangen jullie van mij een offerte. Heb ik meer informatie nodig, dan laat ik dit ook binnen 3 werkdagen weten.
2. Start ontwerpproces
Wanneer jullie de ontvangen offerte hebben goedgekeurd, plan ik het ontwerpen van jullie geboortekaartje in. Op dit moment ontvang ik graag de informatie die jullie op de kaart willen vermelden, zoals een gedichtje, jullie gegevens, etc. Ik ga vervolgens aan de slag met de digitale proefdruk. Dit zal ongeveer 2 weken duren.
3. Digitale proefdruk
Na deze 2 weken ontvangen jullie eerst een digitale proefdruk. Dit is in principe de eerste opzet van jullie geboortjekaartje. Ik stuur altijd een aantal variaties, zodat jullie nog kunnen kiezen.
4. Aanpassingsronde
Is nog niet alles naar wens? Dan kunnen jullie nog een aantal kleine aanpassingen doorgeven. Er zijn maximaal 4 van deze correctierondes mogelijk. Dit is inbegrepen in de offerte.
5. Definitieve proefdruk
De kleine aanpassingen die jullie aan mij hebben doorgegeven verwerk ik zo snel mogelijk. Hiervan ontvangen jullie een nieuwe digitale proefdruk. Dit is de definitieve versie van het kaartje.
6. Proefdruk
Zijn jullie helemaal tevreden en geven jullie akkoord op de definitieve proefdruk? Dan ontvangen jullie per post de echte proefdruk. Dit is altijd een bijzonder en spannend moment! De levertijd van deze proefdruk is gemiddeld 4 dagen. De eerste proefdruk is altijd gratis.
7. Akkoord en betaling
Zijn jullie akkoord met de proefdruk? Dan ontvang ik graag jullie akkoord. Ik maak dan de factuur voor het geboortekaartje op. Het is altijd mogelijk om de enveloppen eerder te ontvangen, zodat je deze alvast klaar kunt maken. Laat mij dit dan weten bij de aanvraag. Dan ga ik dit regelen voor jullie.
8. Gefeliciteerd!
Jeej, het grote moment is daar! Jullie kleine is geboren. Gefeliciteerd! Jullie kunnen mij nu de ontbrekende gegevens doorsturen. Vervolgens ontvangen jullie nog een keer een digitale proefdruk. Check deze goed! Pas bij akkoord stuur ik het ontwerp naar de drukker.
9. Verzending
De levertijd van de geboortekaartjes is gemiddeld 4 dagen. De kaartjes worden met Post NL verstuurd. Of je kunt ze ophalen in Dinxperlo.

Enthousiast geworden?
Contacteer mij dan voor een vrijblijvende offerte.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden ter inspiratie. Uiteraard is alles mogelijk!