fbpx
het ontwerphuisje.
Huisstijl ontwerpen
Huisstijl
Ontwerpen
Huisstijl ontwerpen

Huisstijl ontwerpen

Wat is een huisstijl precies? Letterlijk is het: ‘stijl van het huis’. Een huisstijl gaat om de gehele presentatie van een bedrijf. Een huisstijl bestaat uit 3 onderdelen, namelijk design, communicatie en gedrag.

Het design is het meest zichtbare. Dit is wat mensen van je zien, zoals vormen, beelden en kleuren. En hier kan ik je bij helpen! De visuele uitingen van je bedrijf, moeten dus meteen een goede indruk geven. Zodat toekomstige klanten zich meteen thuisvoelen bij jou. Deze visuele uitingen worden uitgedrukt door het gebruik van een naam, logo, kleur, typografie (lettertype), vormentaal (stramien/vlakken/curves/opmaak) en fotografie-stijl. Enkele voorbeelden van visuele uitingen zijn: visitekaartjes, websites, briefpapier en e-mails.

Belangrijk is dat de huisstijl van je bedrijf overeenkomt met hetgeen dat je wilt uitstralen. Ik wil je hier graag mee helpen. Met een betaalbaar, persoonlijk en uniek resultaat.

Een huisstijl dat jouw verhaal vertelt

De huisstijl van je organisatie moet jouw verhaal vertellen, en niet van iemand anders. Daarom is het belangrijk om mij te laten weten waar jij voor staat en wat jij wilt uitstralen. Op basis van deze informatie ga ik graag voor je aan de slag. Heb je interesse in een samenwerking? En wil je graag weten wat de vervolgstappen zijn? Neem dan nu vrijblijvend contact met op.