fbpx
het ontwerphuisje.
Kinderkamer posters
Kinderkamer
Posters
Kinderkamer posters

Unieke kinderkamer posters

Houd jij er ook van om uren op Pinterest rond te kijken, op zoek naar inspiratie? Ik wel! Ik vind het vooral leuk om te zoeken naar inspiratie voor styling in mijn huis. Ook de kinderkamer is hier een belangrijk onderdeel van. Ik vind het leuk om regelmatig met kleine veranderingen een groot verschil te maken.

Iets nieuws aan de muur zorgt ervoor dat de kinderkamer direct een heel ander sfeertje krijgt. Helaas kan ik vaak niet precies vinden wat ik zoek. Loop jij hier ook tegenaan? Schakel dan mijn hulp in! Laat me weten wat je zoekt, en ik ga zo snel mogelijk voor je aan de slag. Zodat jij binnen de kortste keren een unieke poster aan de muur hebt hangen!

Interesse?

Heb je interesse in een unieke en kwalitatieve kinderkamer poster? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via de button onderaan deze pagina. Vertel mij wat je wensen zijn. Binnen 3 werkdagen ontvang je van mij een mailtje terug met verdere informatie. De kosten van een op maat gemaakte poster starten vanaf 20 euro, inclusief drukwerk. Afhankelijk van mijn planning duurt het gemiddeld 2 weken voordat je de poster in huis hebt.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden ter inspiratie. Uiteraard is alles mogelijk!