fbpx
het ontwerphuisje.
Marketing voor starters
Marketing
voor starters
Marketing voor starters

Marketing voor starters

Je kunt nog zo’n super goed idee hebben. Of een geweldig product. Maar met een slechte vindbaarheid en weinig klanten kom je helaas niet ver. Het is dan ook van groot belang om een goed marketingplan te schrijven. Welk product of dienst ga je in de markt zetten, wie is je doelgroep, waar kun je je doelgroep vinden, wie zijn je concurrenten, wat is je marketingbudget, etc. Allemaal zaken om goed over na te denken en uit te schrijven. Dit hoeft allemaal niet uitgebreid, een aantal a4tjes kan al voldoende zijn.

Vergroot je vindbaarheid

Heb je bovenstaande allemaal in kaart gebracht en je weet waar je toekomstige klanten zich bevinden? Dan is het tijd om ervoor te zorgen dat ze jou ook kunnen vinden. Ik help je hier graag bij!

Maak een vliegende start

Heb je al een website, maar wil je deze laten optimaliseren? Zowel op content als grafisch gebied? Dan ben je bij het ontwerphuisje. aan het juiste adres. Ik help je er graag voor te zorgen dat potentiële klanten je eenvoudig online kunnen vinden. En zich direct thuis voelen bij jou! Zodat jij een vliegende start kunt maken.