fbpx
het ontwerphuisje.
Over het ontwerphuisje.
Over het
Ontwerphuisje.

Mijn naam is Anouk.

Mijn naam is Anouk.

Mijn naam is Anouk.

Over het ontwerphuisje.

Nice to meet you ♥

Mijn naam is Anouk Hospes. Sinds 2012 ben ik werkzaam in de wereld van online marketing en grafisch vormgeving. Op dit moment werk ik parttime als marketing manager bij een Nederlands bodyfashion merk. Hier mag ik doen wat ik het liefste doe; mooie dingen creëren, zodat onze prachtige producten aan de wereld “verkocht” worden.

Begin 2019 begon het toch te kriebelen. Al regelmatig help ik kennissen met online marketing en grafische vormgeving. Nu is het tijd om mijn dromen na te jagen en voor mezelf te beginnen. Zodat ik ook jou kan helpen. Door het ontwikkelen van een logo, of zelfs complete huisstijl.

Geluksmomenten

Ik vind het bijzonder om betrokken te worden in de geluksmomenten uit jouw leven. De geboorte van jullie kind(eren) of jullie trouwdag. Of misschien ga jij je dromen ook wel najagen, en kan ik jou helpen dit te realiseren.

Ik ben een grote perfectionist, zowel zakelijk als persoonlijk. Je kunt er dan ook van uit gaan dat er geen enkel ontwerp de deur uit gaat zonder dat alle details kloppen.

Liefde

Mooie letters maken een ontwerp. Ik kan echt verliefd worden op een bepaald lettertype. Ik hou ervan om mezelf te blijven uitdagen en vernieuwend te zijn. Ik blijf daarom altijd op zoek naar nieuwe dingen.

Naast mijn werkzaamheden voor het ontwerphuisje. en mijn baan ben ik gek op mijn gezin; mijn dochter Mila, mijn vriend en onze hond. Houd ik van koken en bakken, vind ik het leuk om bezig te zijn met styling in ons huis en lees ik graag een boek.

Mijn dromen

Uiteraard heb ik zelf ook dromen. Benieuwd wat deze zijn?

1. Door Amerika reizen met een camper, samen met mijn gezin.
2. Wonen in het, voor ons, perfecte huis, ons forever-home.
3. Zoveel mogelijk mensen helpen met het najagen van hun dromen en mensen gelukkig maken met mijn ontwerpen.
4. Ik hoop dat mijn dochter later met een goed en gelukkig gevoel terugkijkt op haar jeugd.

Spreekt mijn stijl je aan of heb je een vraag? Stuur gerust een mailtje om kennis te maken!