fbpx
het ontwerphuisje.
Trouwkaarten
Trouwkaarten

Zeg "Ja" tegen een unieke en persoonlijke trouwkaart

Trouwkaarten

Trouwkaarten op maat

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Wat een spannende tijd gaan jullie tegemoet. Bij een bijzondere gebeurtenis als deze hoort natuurlijk een bijzonder en unieke trouwkaart. Ik maak deze graag voor jullie, op basis van jullie wensen.

Uniek en persoonlijk

Elke trouwkaart die ik maak is uniek, persoonlijk en betaalbaar. Door mijn perfectionisme vind ik het belangrijk dat we allemaal 100% achter het ontwerp staan. Eerder stuur ik dan ook geen ontwerp naar de drukker. 

Jullie ontvangen altijd een digitale proefdruk met verschillende variaties. Zodat we samen jullie trouwkaart kunnen finetunen. Er zijn maximaal 4 correctierondes mogelijk, waarin nog kleine aanpassingen doorgevoerd kunnen worden.

Ben je geïnteresseerd in een unieke trouwkaart op maat?
Lees dan hieronder het stappenplan  welke we dan samen gaan doorlopen.

1. Offerte aanvragen

Via het contactformulier kun je eenvoudig een offerte aanvragen. Het werkt het snelste, als jullie mij direct zoveel mogelijk informatie sturen. Denk aan het formaat, papiersoort, aantal kaarten, inspiratie, etc. Binnen 3 werkdagen ontvangen jullie van mij een offerte. Heb ik meer informatie nodig, dan laat ik dit ook binnen 3 werkdagen weten.

2. Start ontwerpproces

Wanneer jullie de ontvangen offerte hebben goedgekeurd, plan ik het ontwerpen van jullie trouwkaart in. Op dit moment ontvang ik graag de informatie die jullie op de kaart willen vermelden. Ik ga vervolgens aan de slag met de digitale proefdruk. Dit zal ongeveer 2 weken duren.

3. Digitale proefdruk

Na deze 2 weken ontvangen jullie eerst een digitale proefdruk. Dit is in principe de eerste opzet van jullie trouwkaart. Ik stuur altijd een aantal variaties, zodat jullie nog kunnen kiezen.

4. Aanpassingsronde

Is nog niet alles naar wens? Dan kunnen jullie nog een aantal kleine aanpassingen doorgeven. Er zijn maximaal 4 van deze correctierondes mogelijk. Dit is inbegrepen in de offerte.

5. Definitieve proefdruk

De kleine aanpassingen die jullie aan mij hebben doorgegeven verwerk ik zo snel mogelijk. Hiervan ontvangen jullie een nieuwe digitale proefdruk. Dit is de definitieve versie van jullie trouwkaart.

6. Proefdruk

Zijn jullie helemaal tevreden en geven jullie akkoord op de definitieve proefdruk? Dan ontvangen jullie per post de echte proefdruk. Dit is altijd een bijzonder en spannend moment! De levertijd van deze proefdruk is gemiddeld 4 dagen. De eerste proefdruk is altijd gratis.

7. Akkoord en betaling

Zijn jullie akkoord met de proefdruk? Dan ontvang ik graag jullie akkoord. Ik maak dan de factuur voor de trouwkaart op. 

8. Verzending

De levertijd van de trouwkaartjes is gemiddeld 4 dagen. De kaartjes worden met Post NL verstuurd. Of je kunt ze ophalen in Dinxperlo.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden ter inspiratie. Uiteraard is alles mogelijk!