fbpx
het ontwerphuisje.
Wenskaarten
Wenskaarten

Verras iemand op een persoonlijke manier

Wenskaarten

Wenskaarten op maat

Tegenwoordig worden er steeds minder kaarten naar elkaar verstuurd. Terwijl het toch eigenlijk super leuk is om een handschreven kaart te ontvangen, toch? Wat is er nou leuker om een persoonlijk kaartje van je beste vriendin te ontvangen op de eerste werkdag bij je nieuwe baan, of zomaar een kaartje te sturen naar je moeder om haar te bedanken? Wil je echt een persoonlijke en unieke kaart versturen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Al vanaf 10 euro heb jij dit kaartje in huis. Klaar om beschreven en verzonden te worden.

Kaarten voor in een lijstje

Het is ook erg leuk om kaarten met bijvoorbeeld een mooie tekst in een lijstje te plaatsen en deze in je interieur te zetten. Leuk voor iedere ruimte in je huis. Van woonkamer, kinderkamer tot zelfs de wc. Het geeft direct een persoonlijke en sfeervolle touch aan de ruimte. 

Interesse?

Heb je interesse in het laten maken van een wenskaart op maat, of een kaart voor in een lijstje? Neem dan contact met mij op, en laat weten waar je naar op zoek bent. Voor 10 euro (exclusief verzendkosten) kan ik je al het volgende bieden:

•  Een kaart van A6 formaat, gedrukt op dik papier naar keuze. Keuze uit verschillende soorten papier.
•  Simpel ontwerp, zoals een tekst en een simpele afbeelding.
•  1 correctieronde
• Inclusief envelop is mogelijk tegen een meerprijs van 50 cent. Kleur naar keuze.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden ter inspiratie. Uiteraard is alles mogelijk!